0%

Over mij

In 2020 heb ik, Willie Lagraauw, het organisatie adviesbureau Will-b Different opgericht.

Will-b Different staat net als ik voor verandering, positieve energie, niet (altijd) de standaard route bewandelen en een beetje eigenwijs. Ik krijg veel energie van het helpen van organisaties bij verandering, hoe turbulent deze ook zijn.  

Mijn visie

desktop-3166132_1920

Ik geloof dat veranderen mogelijk is. Alleen kost een (digitale) transformatie tijd. Het vraagt veel van de medewerkers, het management, de organisatie en ook van de klanten.

Hierbij is strategische focus belangrijk met als prioriteit het creëren van waarde voor de klant.

Mijn aanpak

color-3207345_1920

Vaak is de stip op de horizon niet voor de gehele organisatie duidelijk of is de stip te ver weg en/of te complex.

Het is belangrijk om de stip te visualiseren en hierover duidelijk te communiceren. Oprechte aandacht voor de mens is een essentieel onderdeel, openstaan voor feedback, ook bottom up.

De kracht van veranderen zit in de kunst om klein te beginnen en de gewenste veranderingen behapbaar te houden. Leer van de zaken die goed gaan én die minder goed gaan, stuur op basis hiervan de koers bij.

gewenste resultaat

sktop-3194194_1920

De stip op de horizon geeft de richting. Samen maken we kleine, concrete stappen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het behalen van het gewenste resultaat.

Samen naar verbetering, hier staat Will-b Different voor!

oprichter

Willie Lagraauw

over

“Met Willie haal je een bevlogen professional in huis. Zij is altijd positief en met een flinke dosis humor weet ze dat wat niet goed gaat aan te pakken. Ze blinkt uit in haar vermogen om overzicht te brengen en de rust te bewaren. Weet mensen scherp te zetten, maar kan ook relativeren en weet altijd tot resultaat te komen.”

Kenmerkend

Mijn passie is het vernieuwen en verbeteren van organisaties door middel van innovatie en digitalisering, waarbij de klant en medewerker centraal staan. Ik wil technologie begrijpen zodat ik de link kan maken hoe dit het beste ingezet kan worden.

In mijn carrière heb ik voornamelijk gewerkt op het snijvlak van IT en de business. De afgelopen jaren heb ik mij bezig gehouden met het ontwikkelen en implementeren van digitale platformen. Ik vind het leuk om de vertaling van IT naar de business te maken, en visa versa. Houd graag het overzicht en maak complexe zaken kleiner en concreter.

Social media

Mijn hulp nodig bij uw digitale transformatie, gewenste verandering of project?​