0%

Over mij test

Will-b Different is het organisatie adviesbureau……. Aiteko is an Asian based creative design agency studio founded in mid-2015.  A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.

Mijn visie

I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbd in the exquisite sense of mere tranquil existence, that I neglect my talents. I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Mijn aanpak

When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees, and but a few stray gleams steal into the inner sanctuary, I throw myself down among the tall grass by the trickling stream; and, as I lie close to the earth, a thousand unknown plants are noticed by me.

Willie Lagraauw

Mijn hulp nodig bij uw digitale transformatie, gewenste verandering of project?

SKILLS
Extraversie 90%
Rationeel 90%
Creatief en vernieuwend 87%
Besluiten nemen, probleemoplossend 85%
Assertief, overtuigingskracht 85%
Onafhankelijk denken & handelen 85%
Samenwerken, teamwerk 84%
Verantwoordelijkheid nemen 80%
Initiatief nemen 80%
Sociale empathie, inlevend 80%
Positieve instelling, humor 80%

Extraversie

Extraversie

Extraversie

Welkom bij Will-b Different

Het organisatie adviesbureau dat bedrijven op een ‘different’ wijze helpt om gewenste veranderingen, gericht op verbetering en vernieuwing door innovatie, te laten slagen.

Mijn visie

Veranderen is mogelijk, het kost tijd en vraagt veel van de medewerkers en de organisatie. De kracht van veranderen zit in oprechte aandacht voor de mens en de kunst om klein te beginnen en het behapbaar te houden.

people

Ik heb op veel verschillende gebieden ervaring opgedaan van projectmanagement tot leidinggeven, van traditioneel tot agile werken, van multinationals tot startup en in multidisciplinaire teams wereldwijd. In de rollen als consultant, (project)manager, scrum master & product owner, als change/succes en implementatiemanager.

Mijn aandachtsgebied ligt op het snijvlak van business en IT. Gericht op het realiseren van verbetering en vernieuwing door innovatie, waarbij de klanten en medewerkers centraal staan.

Benader mij als ik u kan helpen als:

  • Product owner
  • Agile transformatie coach
  • Verander/Succes manager
  • Management & Business Consultant
  • Project manager
Having a different mind, makes ordinary conversations much more interesting
Willie Lagraauw
Oprichter

Mijn doel

Mijn doel is om in teamverband vernieuwing en verandering te realiseren. Samen naar verbetering!

opportunity

Door mijn inlevingsvermogen, enthousiasme en doortastendheid lever ik een positieve bijdrage aan het doel. Ik word getypeerd als oprecht en ontwapenend, iemand die verbinding zoekt, op verschillende niveaus schakelt, van chaos structuur maakt en met humor zaken benadert.

Samen maken we stappen naar verbetering door mijn doortastende, verbindende, resultaatgerichte en energieke aanpak met oprechte aandacht voor de mens.

Ik voel me snel thuis in organisaties en kan me goed verplaatsen in een ander. Samenwerken met verschillende mensen op verschillende niveaus om onze doelen gezamenlijk te bereiken.

Bedrijven die u voorgingen